• home
 • video
 • pas verschenen

  Sinisa Mihajlovic wordt nieuwe coach van Sporting Lissabon

  De Serviër zat sinds januari zonder werk

  Mihajlovic waagt op clubniveau zijn eerste trainerstappen buiten Italië

  Sporting Lissabon heeft met Sinisa Mihajlovic een nieuwe trainer gevonden. De Serviër zat sinds januari zonder werk, nadat Torino hem ontslagen had. Mihajlovic tekent in Lissabon een contract voor drie jaar.

  Voor Mihajlovic wordt het zijn eerste taak bij een club buiten Italië. Zo coachte hij onder meer Fiorentina, Sampdoria, Milan en Torino. Tussendoor was hij een jaar lang bondscoach van Servië. Bij Torino werd hij in januari de laan uitgestuurd vanwege tegenvallende resultaten. Het was al het vierde ontslag in zijn trainersloopbaan.

  Mihajlovic volgt bij Sporting Lissabon Jorge Jesus op. De Serviër komt er spelers als William Carvalho (ex- Cercle Brugge) en Bryan Ruiz (ex- KAA Gent) tegen. Wel is hij Rui Patricio volgend seizoen kwijt. De doelman tekende vandaag een contract bij de Wolverhampton Wanderers.