• home
 • video
 • pas verschenen

  Mertens over geblondeerd haar: "Weddenschap verloren"

  Dries Mertens tekende net als 4 jaar geleden in Brazilië voor het eerste WK-doelpunt van de Belgen. "Maar volgende match mag de goal wel wat vroeger vallen."

  Dries Mertens viel niet alleen op met zijn doelpunt, maar ook met zijn nieuwe kapsel, dat een opvallend bruin kleurtje heeft. Een eigen keuze? "Laat ons zeggen dat ik een weddenschap verloren heb", is Mertens karig met commentaar. "Later zal het wel duidelijk worden."

   

  Mertens scoorde net als 4 jaar geleden het openingsdoelpunt op het WK. "Ja, maar nu mogen er wel nog goals bijkomen. Ik hoop wel niet dat het elke keer zo lang duurt voor het doelpunt valt. Je zag ook dat na de 1-0 de ruimtes groter werden en het makkelijker ging."

   

  Waarom duurde het dan zo lang? "We hebben allemaal zo lang op deze match gewacht. Iedereen wil zo graag, maar om een of andere reden willen je benen niet mee. Het ritme was veel te laag in de eerste helft, al zie je dat bij veel teams op dit WK. Hopelijk gaat het vanaf de 2e match beter."

  Sorry, jammer genoeg is deze video niet beschikbaar.
  We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.
  Heb je nog vragen? Bezoek onze klantenpagina.