Ga naar de inhoud

meest recent

      Koen Casteels krijgt concurrentie bij Wolfsburg

       ma 18 juni 2018 19:23
      De doelman tekent een driejarig contract
      Pavao Pervan komt over van het Oostenrijkse LASK Linz

      Wolfsburg, de club van Rode Duivel Koen Casteels, staat op het punt om Pavao Pervan aan te trekken. De Oostenrijkse doelman moet enkel nog zijn medische testen afleggen, vooraleer hij een driejarig contract tekent.

      De 30-jarige Pervan komt over van de Oostenrijkse club LASK Linz, waar hij aanvoerder was. Bij Wolfsburg, dat dit seizoen via play-offs de degradatie uit de Bundesliga moest vermijden, zal hij de concurrentie aangaan met Casteels. 

       

      Pervan arriveerde in 2010 bij Linz. In 2014 promoveerde hij met de club naar de tweede klasse, in 2017 naar de hoogste afdeling. Het voorbije seizoen kwalificeerde de club zich voor de Europa League door op de vierde plaats te eindigen. 

       

      De in Bosnië en Herzegovina geboren doelman had een belangrijk aandeel in deze verwezenlijking. Het voetbalblad Kicker nam de doelman op in het Elftal van het Jaar van de Oostenrijkse Bundesliga.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Casteels miste geen enkele minuut in de competitie dit seizoen
      Koen Casteels, momenteel op het WK, heeft er bij Wolfsburg een concurrent bij