• home
 • video
 • pas verschenen

  Eupen haalt oud-aanvoerder Milicevic opnieuw naar België

  Danijel Milicevic.

  AA Gent verhuurde Milicevic dit jaar aan FC Metz.

  Danijel Milicevic trekt volgend seizoen opnieuw het truitje van Eupen aan. De middenvelder werd dit jaar door AA Gent uitgeleend aan FC Metz. Nu tekent hij bij zijn ex-club een contract voor 2 seizoenen.

  Danijel Milicevic keert terug naar de club waar het voor hem in België allemaal begon. In januari 2009 tekende hij een contract bij Eupen en dat seizoen promoveerde hij met de club naar de Jupiler Pro League. Later speelde hij voor Charleroi en AA Gent. Die laatste club had hem niet meer nodig en verhuurde hem sinds januari aan FC Metz.

   

  Nu gaat Milicevic voor een tweede keer in zijn carrière aan de slag bij Eupen. De 32-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen. Hij zal met het nummer 77 op zijn rug spelen.

   

  "Milicevic heeft uitstekende voetballende kwaliteiten en ook mentaal is hij ijzersterk. Hij heeft zijn kunnen bewezen in de Jupiler Pro League en de Champions League. Hij zal ons team zeker iets kunnen bijbrengen."