• home
 • video
 • pas verschenen

  Januzaj: "Tackle van De Bruyne stoorde mij niet, dat hoort erbij"

  Adnan Januzaj.

  Adnan Januzaj hoopt op speelminuten tijdens het WK.

  Adnan Januzaj stond vandaag de pers te woord in Sotsji. Wat vond hij van de tackle van Kevin De Bruyne eerder deze week op training? "Dat stoorde mij helemaal niet. Dat hoort nu eenmaal bij de intensiteit van een training."

  "Ik ben 100% klaar om mij te tonen als ik de kans krijg"

  Kevin De Bruyne ging tijdens de eerste training van de Rode Duivels hard door op Adnan Januzaj. Die ligt daar niet wakker van. "Daar moet je niets achter zoeken", zei hij vandaag op de persconferentie in Sotsji. "Dat hoort bij de intensiteit op training. Niet meer dan normaal."

   

  "Ik ben nu eenmaal een dribbelaar en Kevin wilde de bal gewoon afpakken. Na zijn tackle wilde ik zo snel mogelijk de bal heroveren. We zijn hier op een WK en dan ligt de intensiteit gewoon heel hoog."

   

  Januzaj hoopt in Rusland zijn steentje te kunnen bijdragen. "Ik moet om te beginnen de ploeg zoveel mogelijk helpen. We zien dat grote ploegen het op dit toernooi ook niet makkelijk hebben om wedstrijden te winnen en dat de invallers het verschil kunnen maken. Ik ben honderd procent klaar om mij te tonen als ik de kans krijg."

  Ik ben honderd procent klaar om mij te tonen als ik de kans krijg.

  Adnan Januzaj

  De persconferentie van Januzaj:

  Bekijk de tackle van De Bruyne op Januzaj