• home
 • video
 • pas verschenen

  Van der Elst over Brabançonne van Nainggolan: "Beetje aandacht zoeken"

  Franky Van der Elst

  Franky Van der Elst

  0 / 0

  Radja Nainggolan mocht niet naar het WK, maar toch slaagde de Roma-middenvelder erin het nieuws te halen toen hij een filmpje postte waarop te zien is hoe hij de Brabançonne zingt. Franky Van der Elst heeft er geen begrip voor.

  Radja Nainggolan toonde zijn liefde voor België op Twitter door voor de spiegel het volkslied te zingen. De analisten in Villa Sporza fronsten hun wenkbrauwen. "Waarom doet hij dit", vraagt Anderlecht-doelman Frank Boeckx zich af?

   

  "Een beetje aandacht zoeken", pikt Franky Van der Elst in. "Zo zijn er al een aantal momenten geweest. Los van zijn prestaties - of die nu goed waren of niet - heeft hij een aantal momenten gehad waarin hij het ten opzichte van Martinez verbrodde."

   

  "Het moet ook wel van twee kanten komen. Van de kant van Nainggolan is het extra-sportief niet gekomen."