• home
 • video
 • pas verschenen

  Olympische spikes van Bolt gestolen: "Ze zijn onvervangbaar"

  Bolt signeerde de schoenen na de 100 meter in Londen 2012.

  Bolt signeerde de schoenen na de 100 meter in Londen 2012.

  De politie van Derbyshire is op zoek naar een gesigneerd paar schoenen van Usain Bolt. De spikes werden onlangs gestolen uit een huis in Linton, in Groot-Brittannië. Ondertussen is een 35-jarige man opgepakt die iets te maken kan hebben met de diefstal.

  Usain Bolt was op de Olympische Spelen van Londen 2012 de sprintkoning met titels op de 100 meter, de 200 meter en de 4x100 meter. Na zijn reeks op de 100 meter signeerde hij zijn spikes.

   

  Die kwamen terecht bij een verzamelaar, die een dief over de vloer kreeg. "Ik heb de voorbije 10 jaar een enorme verzameling aangelegd", reageerde de Brit. "De gesigneerde schoenen van Bolt zijn echt onvervangbaar."

  De oproep van de politie van Derbyshire