Ga naar de inhoud

meest recent

      KV Kortrijk ziet Stijn De Smet transfervrij naar Roeselare vertrekken

       vr 15 juni 2018 20:16
      Stijn De Smet speelt volgend seizoen in 1B.
      Stijn De Smet speelt volgend seizoen in 1B.

      Na 15 seizoenen in de hoogste klasse zet Stijn De Smet (33) een stapje terug. De Kortrijk-speler tekende bij Roeselare een contract voor één seizoen met optie voor een bijkomend seizoen.

      Stijn De Smet verdedigde sinds 2013 de kleuren van KV Kortrijk. Dit seizoen kwam hij nog 36 keer in actie tijdens de competitie en de Beker van België. Maar op 33-jarige leeftijd acht hij de tijd rijp om zijn carrière voort te zetten in 1B.

       

      Het was bij Cercle Brugge dat het allemaal begon voor De Smet. Hij speelde er bij de jeugd en maakte ook het mooie weer bij de eerste ploeg. Na passages bij AA Gent, KVC Westerlo en Waasland-Beveren kwam hij weer in West-Vlaanderen terecht bij KV Kortrijk.

       

      "Met Stijn De Smet wordt een heleboel ervaring toegevoegd aan de kern", zegt KSV Roeselare. "De Smet heeft een mentaliteit die bij de club past. En hij is een jongen uit de streek."

      KSV Roeselare verwelkomt Stijn De Smet

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.