• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge haalt felbegeerde doelman binnen

  Letica is de nieuwste doelwachter van Club Brugge.

  Letica is de nieuwste doelwachter van Club Brugge.

  Club Brugge is rond met Karlo Letica. De Kroatische doelman stond hoog op het verlanglijstje van trainer Ivan Leko.  Het 21-jarig talent tekent voor vier jaar bij blauw-zwart.

  Letica komt over van Hajduk Split, waar hij dit seizoen definitief doorbrak. In 22 wedstrijden kon hij twaalf keer de nul houden. Het leverde de boomlange doelman een plek op in de ruime WK-selectie van Kroatisch bondscoach Zlatko Dalic, maar hij viel in extremis als vierde doelman af.

  Letica moet het keepersprobleem bij kampioen Club Brugge oplossen. Het huurcontract van Kenneth Vermeer werd niet verlengd, Vladimir Gaboelov kon niet overtuigen. De Kroaat krijgt in Brugge concurrentie van Ethan Horvath en Guillaume Hubert.