• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Kortrijk voegt Chris O'Loughlin toe aan technische staf

  O'Loughlin is geen onbekende voor het Belgische voetbalpubliek

  De Noord-Ier wordt T2 onder Glen De Boeck

  KV Kortrijk heeft zijn technische staf uitgebreid met Chris O'Loughlin. De Noord-Ier, die eerder al aan de slag was bij Sint-Truiden, wordt de assistent-coach van T1 Glen De Boeck.

  Twee passages bij Sint-Truiden

  O'Loughlin raakte in 2013 voor het eerst bekend bij het Belgische voetbalpubliek. Hij werd toen bij STVV aangesteld als assistent-trainer onder Yannick Ferrera. Twee jaar later mocht hij een bank vooruit toen Ferrera transfereerde naar Standard Luik, maar dat verhaal duurde amper één jaar.

  Begin dit seizoen dook de Noord--Ier weer op in de technische staf van Sint-Truiden. Toen vorige maand echter bekend raakte dat Marc Brys volgend seizoen de nieuwe coach wordt van STVV, kreeg O'Loughlin opnieuw te horen dat hij moest vertrekken.

  O'Loughlin kende twee passages bij STVV

  O'Loughlin was één seizoen hoofdcoach van Sint-Truiden