• home
 • video
 • pas verschenen

  Elleboogbreuk voor Jonathan Borlée: "Seizoen is niet voorbij"

  Jonathan Borlée, geflankeerd door Jonathan Sacoor, op de Urban Memorial Sprint

  Jonathan Borlée, geflankeerd door Jonathan Sacoor, op de Urban Memorial Sprint

  Jonathan Borlée heeft op training een breukje in zijn linkerelleboog opgelopen.  Dat heeft de entourage van de Belgian Tornado bevestigd. Borlée moet nu een weekje rust inlassen, maar het EK zou niet in gevaar komen.

  Jonathan Borlée liep de breuk op bij een oefening op training. "Bij een oefening waarbij hij over horden moest springen, is Jonathan gevallen. Gelukkig gaat het niet om een zware breuk, dus een weekje rust zou normaal moeten volstaan", zegt woordvoerder Ludwig De Clercq.

   

  Het EK in Berlijn in augustus nadert met rasse schreden, maar dat toernooi lijkt niet in gevaar te komen. "Zijn seizoen is nog niet voorbij, verre van." Jonathan Borlée moet zich wel nog plaatsen voor dat EK in Berlijn, daarvoor moet hij 45"89 lopen over 400 meter.

  Jonathan Borlée stelt gerust op Instagram: "Niets te ernstig"