• home
 • video
 • pas verschenen

  Klaar voor het WK Voetbal? Vul nog snel je prono en WK Manager in

  De sporza voetbalapp

  Abonneer je op pushmeldingen van je favoriete ploeg in de Sporza-Voetbalapp.

  Ben jij klaar voor de actie in Rusland? Ja? Wij ook! Op sporza.be zit je gebeiteld voor alle nieuwtjes, cijfertjes, live-verslaggeving, analyses en spelletjes.

  Sporza.be heeft met een nieuwe website en app alles in gereedheid gebracht voor een spetterend wereldkampioenschap voetbal.

   

  Op sporza.be zit u op de eerste rij voor al het harde nieuws vanuit Rusland, over de Rode Duivels en de andere 31 deelnemers.

   

  Maar er is uiteraard ook plaats voor grote en kleine opvallende feiten, live-verslaggeving in tekst en cijfermateriaal (opstellingen, live-scores, uitslagen en klassementen).

   

  Alle wedstrijden van het WK kun je bekijken in onze livestream. Als je alleen wil luisteren, dan schakel je het geluid van onze radiocollega's in.

   

  Moet je werken tijdens de match? Of moet je het gras afrijden in jouw geweldige tuin? Geen probleem: sporza.be levert je meteen na elke wedstrijd een beeldverslag.

  Speel mee met de WK-Prono en WK-Manager

  Aangezien België 11 miljoen bondscoaches rijk is, willen van jullie wel eens weten wat jullie pronostiek voor elke match is. Neem daarom zeker deel aan onze WK-prono.

   

  Meespelen doe je hier: https://wkpronostiek.sporza.be/

   

  Als je het wat groter ziet, stel dan zelf je ideale team samen in onze WK-manager. Je maakt kans op een kickertafel van Jupiler en een Sporza-verrassingspakket.

   

  Meespelen doe je hier: https://wkmanager.sporza.be/

  Als eerste op de hoogte met de pushmeldingen van de Sporza-voetbalapp

  Wil je tijdens het WK op de hoogte blijven van nieuws en uitslagen van jouw favoriete land? Abonneer je dan op pushmeldingen in de Sporza-Voetbalapp.  Die is voor de gelegenheid in een speciaal WK-jasje gestoken. 

   

  Download de voetbalapp in de stores van Apple en Google Play.