• home
 • video
 • pas verschenen

  De Bruyne maait Januzaj onderuit op training: "Over het randje"

  Kevin De Bruyne tackelt Adnan Januzaj

  Kevin De Bruyne gaat stevig door op Adnan Januzaj

  0 / 0

  Opvallend moment op de training van de Rode Duivels donderdag: Adnan Januzaj werd stevig getackeld door Kevin De Bruyne. "Ik denk dat er nog een rekening openstond", zegt Geert De Vlieger in Villa Sporza.

  De training van de Rode Duivels was donderdag open voor pers en publiek. En dus konden we zien hoe Kevin De Bruyne op een bepaald moment flink doorging op Adnan Januzaj. "Misschien was er voorafgaand iets gebeurd op de training", oppert Red Flame Heleen Jacques in Villa Sporza.

   

  "Zeker weten", pikt Geert De Vlieger in. "Ik denk dat er nog een rekening openstond. Ik vind deze tackle wel net over het randje."

   

  Marc Degryse: "Het is natuurlijk Kevin De Bruyne, die kan zich wat meer permitteren. Januzaj is een jonge gast, een speler die graag uitdaagt. Misschien heeft De Bruyne een teken willen geven dat hij de bal wat sneller moet inspelen? Het was toch een risicovolle tackle. Met een basisspeler zal hij dat niet doen."