• home
 • video
 • pas verschenen

  Coach Egypte: "Bijna 100 procent zeker dat Salah speelt tegen Uruguay"

  Mo Salah op training.

  Salah kon al trainen met zijn ploegmaats.

  Egypte begint morgen aan zijn WK met een groepsmatch tegen Uruguay. Sterspeler Mo Salah kon door een schouderblessure nog niet opdraven tijdens de voorbereiding, maar de bondscoach maakt zich sterk dat de Liverpool-spits kan spelen. 

  Hector Cuper, de bondscoach van Egypte, is ervan overtuigd dat Salah morgen zal spelen tegen Uruguay. "Het is bijna 100% zeker dat Salah speelt morgen. Als er niets onverwachts gebeurt, zal hij op het veld staan."

   

  "We hebben ons intensief met hem beziggehouden. Salah herstelde zeer snel", zei Cuper nog. "Hij moet de laatste training wel nog goed verteren. Maar hij heeft alleszins geen schrik om te spelen. Ik denk dat hij  nog altijd de topschutter van dit WK kan worden."