• home
 • video
 • pas verschenen

  Porto-verdediger Diego Reyes valt weg uit Mexicaanse selectie

  Diego Reyes valt af met een hamstringletsel.

  Diego Reyes telt 55 caps, maar een hamstringblessure zit hem dwars.

  Diego Reyes moet een streep trekken door zijn WK. De Mexicaanse verdediger van Porto is niet tijdig hersteld van een spierblessure, waarmee hij al een maand sukkelt. Erick Gutierrez van de Mexicaanse club Pachuca is zijn vervanger.

  Reyes, een vaste waarde voor zijn land en al goed voor 55 caps, is er het hart van in. Dinsdag nam hij nog deel aan de training, maar in overleg met de technische en medische staf viel de beslissing dat een tweede WK-deelname er niet in zit voor de 25-jarige.

   

  Zijn hamstring is de spelbreker. Reyes speelde zijn laatste match op 6 mei in de Portugese competitie. Omdat hij zo'n belangrijke pion is voor bondscoach Osorio mocht hij bij de groep blijven in de hoop tijdig fit te zijn. Zijn vervanger is in eigen land aan de slag bij Pacucha. Gutierrez, die vrijdag 23 jaar wordt, telt 9 selecties.

   

  Mexico zit in Groep F op het WK. Ze openen zondag tegen Duitsland , daarna wacht nog Zuid-Korea en Zweden.

  Erick Gutierrez wordt vrijdag 23 jaar.