• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan weer op cover van Gazzetta: overgang naar Inter dichtbij?

  Nainggolan op de cover van Gazzetta dello Sport.

  Nainggolan siert de cover van Gazzetta dello Sport.

  Radja Nainggolan (30) siert al enkele dagen de voorpagina's van de Italiaanse sportkranten. Ook vandaag staat de middenvelder van AS Roma op de cover van Gazzetta dello Sport. Nainggolan wordt gelinkt aan Inter, een transfer lijkt dichtbij.

  "Vandaag komen Roma en Inter samen om een transfer te bespreken"

  Volgens Gazzetta dello Sport heeft Inter, na gesprekken tussen de manager van Nainggolan en Inter-baas Piero Ausilio, een eerste bod gedaan op de 30-jarige middenvelder van 22 miljoen euro plus een jonge speler naar keuze. Nicolo Zaniolo of Federico Valietti lijken de grootste kanshebbers om richting Rome te trekken.

   

  "Vandaag komen AS Roma en Inter samen om het bod te bespreken in Rome", lezen we nog in Gazzetta dello Sport. "Roma lijkt geïnteresseerd in een vertrek van Nainggolan, maar liever naar het buitenland dan naar een concurrent in de Serie A."

   

  "Voorlopig mag Inter nog geen transfers doen door de Financial Fair Play. Maar als de club op 30 juni zijn kapitaal verhoogt met 45 miljoen euro mag het wel nieuwe spelers kopen. Een vertrek van Nainggolan is dus dichtbij."

   

  Nainggolan staat hoog op de verlanglijst van Inter-coach Luciano Spalletti, die de ex-international nog kent van zijn periode bij AS Roma. Hij probeerde ook vorige zomer al om Nainggolan naar Milaan te halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

  Roma lijkt geïnteresseerd in een vertrek van Nainggolan, maar liever naar het buitenland dan naar een concurrent in de Serie A.