• home
 • video
 • pas verschenen

  Marion Bartoli moet kruis maken over haar comeback

  We krijgen Marion Bartoli dan toch niet meer aan het werk te zien op het WTA-circuit. De Franse ex-winnares van Wimbledon (2013) moet een streep trekken door haar comeback door een schouderblessure. Ze wil nu een carrière als coach nastreven.

  Nauwelijks een maand na haar eindzege op Wimbledon zette Marion Bartoli een punt achter haar tenniscarrière. Eind 2016 begon het toch weer te kriebelen bij de Française. Ze kondigde haar comeback aan.

   

  Maar Bartoli komt toch niet meer in actie op het WTA-circuit. "Tot mijn grote teleurstelling moet ik mijn poging om terug te keren in het proftennis stopzetten", schrijft Bartoli op Twitter."

   

  "Door de toename van mijn trainingsarbeid om opnieuw op niveau te komen, heb ik weer last gekregen van mijn rechterschouder. Ik heb veel zin om alles wat het proftennis me heeft bijgebracht over te dragen aan iemand en zou dus graag een speler of speelster willen coachen."

  Tweets: