• home
 • video
 • pas verschenen

  Emotionele oproep familie Goolaerts: 'Wie heeft zijn zonnebril gezien?'

  Kristof Goolaerts, de broer van de overleden renner Michael Goolaerts, heeft een emotionele oproep gedaan op Facebook. Op het moment dat Goolaerts viel in Parijs-Roubaix en nadien stierf aan een hartstilstand, verloor de renner zijn zonnebril. De familie hoopt met het facebookbericht de bril terug te vinden.

  Verjaardagscadeau

  Op het moment van zijn val droeg Goolaerts een zonnebril van het merk '100%'. Deze werd nadien niet meer teruggevonden, zo schrijft Kristof Goolaerts. Met het bericht hoopt hij de persoon terug te vinden die de bril zou gevonden of meegenomen hebben. 

   

  'De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons. Dit was zijn lievelingsbril en heeft hij ook van mij als verjaardagscadeau gekregen', zo schrijft Kristof op Facebook. 

  Michael Goolaerts overleed na een val in Parijs-Roubaix van dit jaar, dit aan de gevolgen van een hartstilstand. De kasseistrook waar het allemaal gebeurde, heeft sinds deze week de naam van de onfortuinlijke renner meegekregen.