• home
 • video
 • pas verschenen

  De liefde tussen Roma en Nainggolan lijkt over: "Ze praten niet meer met elkaar"

  Radja Nainggolan.

  Verhuist Radja Nainggolan binnenkort naar Milaan?

  Radja Nainggolan en AS Roma: het leek een ijzersterk huwelijk. Maar de Italiaanse media laten er geen twijfel over bestaan: de middenvelder is op weg naar Inter Milaan. Waarom zou er nu toch sprake zijn van een scheiding tussen Roma en Nainggolan?

  Alessandro Austini, de gerespecteerde Roma-volger van Il Tempo, doet uit de doeken waarom het niet meer botert tussen AS Roma en Nainggolan.

   

  "Roma en Radja praten niet meer met elkaar. Er wordt enkel nog gesproken via de manager van Nainggolan", schrijft Austini. "Dat is misschien wel de beste oplossing, want een echte ontmoeting met Nainggolan zou tot een fikse woordenwisseling kunnen leiden."

   

  Terwijl Inter-coach Spalletti, die nog met Nainggolan werkte bij Roma, wel over de juiste handleiding zou beschikken om het volledige potentieel van Nainggolan te benutten, is het voor Roma over and out. Sportief directeur Monchi is de voortrekker van die beslissing.

   

  "Hij is het gedrag van Nainggolan beu en hij is ontgoocheld dat de middenvelder een belofte, die werd gemaakt bij zijn contractverlenging, niet naleeft. Ook coach Di Francesco zal een vertrek van Nainggolan niet tegenhouden."

   

  "Monchi had aan Nainggolan gevraagd om zijn privéleven te "normaliseren". Maar Nainggolan is altijd zichzelf gebleven: op het veld gaf hij alles wat hij in zich had, maar voor de rest genoot hij zonder grenzen. Ook de uitspraak "voetbal is voor mij een hobby" is bij Roma in het verkeerde keelgat geschoten."

  Nainggolan en Monchi.

  Bovenste rij: Totti, Nainggolan en Monchi.

  Kostprijs: 30 à 35 miljoen

  Volgens de Italiaanse media zou de overgang van Radja Nainggolan naar Inter vrij snel beklonken kunnen zijn. De speler zou al een persoonlijk akkoord hebben met de club, maar op clubniveau moet er nog onderhandeld worden over de transfersom.

  Intussen in Antwerpen: Nainggolan eet "een goei pak friet"