• home
 • video
 • pas verschenen

  6 uur later: ook Sporza-journalisten zijn aangekomen (maar hun koffer niet)

  De Sporza-ploeg voor het WK.

  Onder anderen Ruben Van Gucht en Tom Boudeweel stapten mee op het vliegtuig naar Rusland.

  De reis van de Rode Duivels naar Rusland verliep voorspoedig. Ook de WK-ploeg van Sporza stapte mee op het vliegtuig, maar zij hadden net iets minder geluk. "Je zou snakken naar de Kennedytunnel. Wat een file", vertelt Tom Boudeweel. 

  De reis van de Belgen naar Rusland was van begin tot einde live te volgen en de supporters konden gerust zijn: alles verliep vlekkeloos. Ook enkele Sporza-journalisten zaten op dezelfde vlucht, maar voor hen werd de reis net iets minder prettig.

   

  Rond half vier landden ze in Rusland. "We hebben dan heel lang moeten wachten op onze koffers", vertelt Radio-commentator Tom Boudeweel. "Mijn bagage en die van zes collega's is hier niet geraakt. Een iemand zijn koffer werd meegegeven met de Rode Duivels. Dus we hebben een tijdje op de luchthaven gezeten."

   

  Daarna stapten ze op de bus. Voor ze naar het hotel konden, moesten ze eerst hun accredidatie ophalen. "We snakten ernaar om aan de Kennedytunnel te staan. Daar gaat het echt snel in vergelijking met dit tempo. De file was ongelooflijk."

   

  Zes uur na de landing konden onze collega's dan neerploffen op hun hotelbed. 

  De koffers kwamen niet aan op hun bestemming

  Maar na heel lang wachten...

  ...de journalisten wel