• home
 • video
 • pas verschenen

  Jaremtsjoek verwelkomt landgenoot Plastun bij Gent

  Plastun

  Igor Plastun poseert trots met de Gentse sjaal.

  Gent heeft een nieuwe centrale verdediger gevonden. De oekraïner Igor Plastun komt over van de Bulgaarse kampioen Ludogorets. Hij komt in Gent met Roman Jaremtsjoek een landgenoot tegen.

  Gent legde vandaag de 27-jarige verdediger Igor Plastun vast voor de komende 4 seizoenen. De voorbije 2 seizoenen kwam de Oekraïner uit voor de Bulgaarse kampioen Ludogorets Razgrad, waarmee hij afgelopen seizoen ook uitkwam in de Europa League.

   

  "Ik sprak twee weken geleden met Roman Jaremtsjoek. Hij vertelde me alleen maar goede zaken over de club", zegt de aanwinst van Gent. "Roman sprak over het prachtige stadion, de goeie sfeer in de groep, de supporters en het feit dat KAA Gent een ambitieuze en professionele club is."