• home
 • video
 • pas verschenen

  Rode Duivels amuseren zich te pletter met duwtje Hazard op Carrasco

  Hazard snoepte Carrasco de bal af.

  Hazard dirigeerde de Rode Duivels niet alleen naar de zege in de oefeninterland tegen Costa Rica, hij vond ook nog de tijd om wat te dollen met Carrasco op het veld. En dat kunnen zijn ploegmaats duidelijk smaken op Twitter.

  Na een uur het beste van zichzelf te tonen tegen Costa Rica vond Eden Hazard het tijd om even de grapjas in zichzelf boven te halen. Hij ging Yannick Carrasco plagen aan de cornervlag en zette hem met een klein duwtje van de bal. Nadien keek hij nog eens speels over zijn schouder naar de reactie van de flankaanvaller.

   

  "De sfeer in de groep zit goed", concludeert Karl Vannieuwkerke. "Dit is zijn speelse manier om te tonen dat hij de patron is", vult Frank Boeckx aan.

  Bekijk hier het duwtje van Hazard op Carrasco

  "Wanneer je vriendin naar Netflix wil kijken tijdens het WK"

  De andere Rode Duivels konden ook lachen met het duwtje van Hazard. Christian Benteke gaf er zijn eigen komische twist aan: "Wanneer je vriend op bezoek komt en controller 1 claimt."

   

  Ook Simon Mignolet wist wel wat te doen met #ATouchOfEden: "Wanneer je vriendin naar Netflix wil kijken wanneer het WK op tv is."

  Mignolet had de smaak te pakken: