• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen begint in 1B meteen met lastige verplaatsing naar Den Dreef

  Oud-Heverlee Leuven viert

  Oud-Heverlee Leuven en KV Mechelen hebben beide titelambities.

  Het seizoen in eerste klasse B gaat op vrijdag 3 augustus van start met de wedstrijd Lommel-Union. De volgende dag staat er al meteen een beladen duel op de kalender. OH Leuven ontvangt degradant KV Mechelen.

  In eerste klasse B beginnen ze er een week later aan dan in de Jupiler Pro League. Op 3 augustus speelt promovendus Lommel gastheer voor Union. De opvallendste affiche op speeldag 1 is de wedstrijd tussen OHL en KV Mechelen. Het is een derby tussen twee clubs met uitgesproken titelambities.

   

  Ook Beerschot Wilrijk wil na de gemiste promotie van vorig seizoen volop meedoen voor de periodetitel. Op speeldag 3 speelt de club een eerste keer in Leuven en op de 6e speeldag gaat Beerschot Wilrijk naar Mechelen. 

   

  Hier vind je de volledige kalender.

  1e speeldag in 1B
  Lommel Union 3/08, 20.30u
  Oud-Heverlee Leuven KV Mechelen 4/08, 17u
  Westerlo Roeselare 4/08, 20.30u
  Tubeke Beerschot Wilrijk 5/08, 16u