• home
 • video
 • pas verschenen

  Mbappé verlaat training, maar sust: "Slechts een tik"

  Kopzorgen bij Frankrijk? Kylian Mbappé, een van de sterspelers van Les Bleus, moest de training verlaten na een trap op zijn enkel. Maar hij stelt de fans gerust: "Het was slechts een tik, niets ergs."

  De open training van Frankrijk in Istra, net buiten Moskou, heeft maar enkele minuten geduurd voor Kylian Mbappé. Het 19-jarige toptalent moest een trap van ploegmaat Adil Rami incasseren op zijn enkel. 

   

  Mbappé probeerde na verzorging nog even verder te doen, maar besloot dan toch vroegtijdig de kleedkamers op te zoeken. Een blessure? Op Twitter stelde hij iedereen gerust. "Alles gaat goed. Het was slechts een tik, niets ergs."

   

  Frankrijk is 20 jaar na zijn enige wereldtitel een van de favorieten voor eindwinst in Rusland. Mbappé is een belangrijke pion on het sterrenelftal van bondscoach Didier Deschamps.

  Tweets: