• home
 • video
 • pas verschenen

  De pronostiek van Eden Hazard: België wint WK na finale tegen Engeland

  Eden Hazard.

  Aanvoerder Hazard gelooft in de kansen van zijn land.

  De WK-koorts stijgt en ook Eden Hazard waagt zich aan een pronostiek. De aanvoerder van de Rode Duivels gelooft (gelukkig) in de kansen van zijn eigen team. Hij denkt dat België wereldkampioen wordt door onderweg onder andere Brazilië en Frankrijk uit te schakelen. Akkoord?

  Wie zijn pronostiek voor het WK wil geven, kan uiteraard terecht op de grote wk-pronostiek van Sporza.  Eden Hazard vond zijn weg (nog) niet naar onze site, maar gaf op Instagram wel al zijn voorspelling. Hij ziet België het WK winnen na een finale tegen Engeland, ook al onze tegenstander tijdens de groepsfase.

   

  Na de poules ziet de Belgische aanvoerder de Rode Duivels eerst Polen uitschakelen. In de kwartfinales wordt er gewonnen tegen Brazilië en in de halve finales kloppen de Belgen Frankrijk. 

   

  In de andere tabelhelft bereikt Engeland de finale door Colombia, Duitsland en Argentinië naar huis te sturen.

  Zo ziet Eden Hazard het WK verlopen