• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi scoort: "Als ouders van je vriendinnetje niet thuis zijn..."

  Michy Batshuayi stapt bijzonder goedgeluimd op het vliegtuig naar Rusland. Na zijn goal gisteren tegen Costa Rica kon er bij de immer vrolijke Rode Duivel wel een grapje af. "Mijn gezicht als haar ouders eindelijk het huis uit zijn en ik binnen kan komen", schreef hij. 

  Zijn mopje op Instagram en Twitter

  Grapjas Batshuayi is niet aan zijn proefstuk toe

  Michy Batshuayi valt wel vaker op met zijn opmerkingen op sociale media. Zo verklaart hij vaak zijn liefde voor SpongeBob en antwoordt hij ook regelmatig gevat op tweets over hem.  Ook tijdens de WK-voorbereiding met de Rode Duivels had de goedlachse spits nog tijd voor mopjes.

   

  "Altijd een leuke dag als je een kind kan poorten voor de ogen van al zijn vriendjes", schreef hij bijvoorbeeld na zijn bezoek aan de Duivelse scholen.