• home
 • video
 • pas verschenen

  Zwaargewicht van Panama toont buikspieren op persconferentie

  De Rode Duivels moeten tijdens hun 1e WK-duel voorbij een kolos van 98 kg: Roman Torres. De Panamese verdediger wuifde op een persconferentie alle vragen over zijn gewicht weg door zijn buikspieren te tonen.

  Roman Torres, de nationale held van Panama

  Roman Torres is een cultheld in Panama. De opvallende verdediger maakte de winning goal tegen Costa Rica, waardoor Panama voor het eerst aanwezig is op het WK voetbal. 

   

  Maar naast een nationale held is Torres met 98 kg ook de zwaarste speler op het WK voetbal. Toen de verzamelde pers hem daar gisteren vragen over stelde in Rusland, stond het zwaargewicht plots recht en toonde hij zijn buikspieren. "Dit is mijn antwoord", zei Torres (1m88) lachend.

  Bekijk de beelden

  Roman Torres in actie: