• home
 • video
 • pas verschenen

  WK-favorieten Brazilië en Frankrijk landen in Rusland

  Neymar wordt het speerpunt van de Brazilianen in Rusland.

  De topvoetballers blijven toestromen in Rusland. Na Messi, Ronaldo en Mo Salah hebben nu ook de sterren van Brazilië en Frankrijk voet op Russische bodem gezet, twee teams die hun zinnen hebben gezet op de wereldtitel.

  Neymar stal de show in Sotsji

  Brazilië in kwartfinales tegen Rode Duivels?

  Brazilië is een van de grote favorieten om een zesde wereldtitel op zijn palmares te zetten.  In de groepsfase nemen Neymar en co. het op tegen Zwitserland, Costa Rica en Servië. Dat ze in vorm zijn, bewezen de Brazilianen al in een oefenduel tegen Oostenrijk.

   

  Als de Rode Duivels het tot de kwartfinales schoppen, is de kans groot dat ze Brazilië (of Duitsland) in de ogen kijken, een mooie affiche.

  Ook Frankrijk is geland

  Tweede wereldtitel voor Frankrijk?

  In 1998 kroonde Frankrijk zich een eerste keer tot wereldkampioen op eigen bodem, een sprookje dat ze 20 jaar later nog eens willen herhalen. En met het sterrenelftal dat geland is in Rusland, is Frankrijk alvast een van de grote favorieten: Mbappé, Pogba, Griezmann, Lloris, Giroud zijn klaar voor de WK-strijd. In groep C wachten Australië, Peru en Denemarken als tegenstanders.