• home
 • video
 • pas verschenen

  Vier spelers pakken hun boeltje bij Sporting na supportersrellen

  Bas Dost is een van de spelers die Sporting de rug toekeren.

  Bas Dost is een van de spelers die Sporting de rug toekeren.

  Sporting ziet opnieuw enkele sterkhouders vertrekken. William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Fernandes en Bas Dost hebben hun contract verbroken naar aanleiding van de supportersrellen.

  Enkele weken geleden waren er bij de club uit Lissabon ernstige incidenten met supporters van de club. Een aantal hooligans viel toen de coach en de spelers aan op de training om hun onvrede te uiten over de sportieve gang van zaken. De Nederlander Bas Dost liep daarbij een hoofdwonde op.

   

  Trainer Jorge Jesus en doelman Rui Patricio grepen het voorval aan om hun contract bij Sporting te verbreken. Jesus tekende intussen al bij Al-Hilal in Saudi-Arabië. Vandaag hebben ook William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Fernandes en Bas Dost hun contract verbroken.