Ronaldo en Robbie Williams verzorgen openingsceremonie WK

    Over drie dagen start het WK voetbal in Rusland. Net voor de aftrap van de openingsmatch tussen Rusland en Saoedi-Arabië zullen zanger Robbie Williams, Russische sopraan Aida Garifoellina én voetbalicoon Ronaldo het WK op gang trappen.

    "Ik ben ongelooflijk blij en enthousiast om het WK te openen voor de miljoenen mensen in de hele wereld. Dit is een jongensdroom die uitkomt", zegt Williams. 

     

    Ook Ronaldo kan niet meer wachten tot het begin van het WK. "De openingsmatch is altijd heel symbolisch. Dat is het moment waarop je beseft dat het grote moment na vier jaar weer is aangebroken."

    De openingsceremonie zal starten om 16.30u Belgische tijd en focust zich op muzikale acts. Deze keer wordt ook het gastland in de kijker gezet met een van Ruslands meest talentvolle zangeressen, Aida Garifoellina.