• home
 • video
 • pas verschenen

  Gunther Schepens is de nieuwe teammanager van AA Gent

  Schepens speelde ook jaren bij de Buffalo's.

  Schepens speelde ook jaren bij de Buffalo's.

  AA Gent heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking met teammanager Patrick Turcq beëindigd. Gunter Schepens neemt zijn plek in. 

  Gunter Schepens (45)  is kind aan huis bij AA Gent. In 2013 werd hij sportief coördinator (later sportief manager) bij Gent. Ook als voetballer was hij er jaren actief (1991-1993 en 1999-2003). Schepens droeg ook het shirt van Standard, Karlsruhe en Bregenz.

   

  Bij AA Gent volgt hij Patrick Turcq op al sportief manager. Turcq legde in 2016 zijn functie als sportief manager neer bij KV Kortrijk. Met Gent kwam Turcq een contract voor 5 seizoenen overeen. Maar zo lang heeft het verhaal dus niet geduurd.

  Turcq had een overeenkomst voor 5 seizoenen