• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Ronaldo junior dolt en scoort samen met vader na Portugal-Algerije

  Zoon Cristiano Junior imiteert zijn vader graag.

  Cristiano Ronaldo Junior kan ook tegen een balletje trappen.

  Na de 3-0-oefenzege tegen Algerije in Lissabon had Cristiano Ronaldo nog tijd voor een showmoment met zijn zoon Cristiano Ronaldo Junior (7). De twee vermaakten het publiek na de uitzwaaiwedstrijd van Portugal voor het WK, ook een vriendje van zoonlief was erbij.

  De kleine Ronaldo liet zien wat hij in zijn mars had: hij schilderde de bal mooi in de kruising én hij durfde ook een schaar aan - wat zijn papa eerder in de match ook probeerde. De bal van Junior ging binnen, die van zijn beroemde papa niet.

   

  De vijfvoudige Gouden Bal genoot duidelijk van het moment en was zichtbaar trots op wat zijn nageslacht uit zijn sloffen schudde.

  Bekijk vader en zoon in actie na Portugal-Algerije (na 1'52"):

  Zo vader, zo zoon...