Prins William en koning Felipe wuiven nationale ploeg uit

  Prins William ging op de foto met de Engelse nationale ploeg.

  Engeland en Spanje hebben net voor hun vertrek naar Rusland speciaal bezoek gekregen. De Britse prins William en de Spaanse koning Felipe kwamen hun ploeg enkele inspirerende woorden toespreken en wensten hun veel succes toe voor het komende WK.

  Prins William op training

  Het bezoek van prins William, een gepassioneerd voetbalfan, had blijkbaar een positief effect op de ploeg. Engeland won enkele uren later zijn uitwuifwedstrijd tegen Costa Rica met 2-0 na goals van Rashford en Welbeck.

   

  Engeland neemt het op 28 juni tegen de Rode Duivels op in de derde match van de groepsfase.

  Koning Felipe krijgt truitje

  Ook Spanje kreeg een royal over de vloer. Niemand minder dan de Spaanse koning Felipe kwam de nationale ploeg een bezoekje brengen op training alvorens de selectie het vliegtuig op stapte richting Rusland. 

   

  Spanje neemt het in groep B op tegen Portugal, Marokko en Iran. Morgenavond speelt de ploeg in Krasnodar nog een oefenwedstrijd tegen Tunesië.