• home
 • video
 • pas verschenen

  Opnieuw pech bij de Argentijnen: ook Lanzini mist het WK

  Manuel Lanzini

  Lanzini mist het WK door een scheur in zijn voorste kruisband.

  De Argentijn Manuel Lanzini heeft op training met de nationale selectie de voorste kruisband van zijn rechterknie gescheurd. Hij mist daardoor het WK voetbal in Rusland. Er werd voorlopig nog geen vervanger opgeroepen voor de 25-jarige aanvallende middenvelder.

  Tweede uitvaller na Romero

  Lanzini liep de blessure vrijdagochten op. Dat meldt de Argentijnse voetbalbond op Twitter. Een vervanger werd nog niet aangeduid. Na het uivallen van Sergio Romero, ook met een knieblessure, is het al de tweede opdoffer voor de Argentijnen.

   

  De 25-jarige Lanzini, in clubverband actief bij West Ham United, debuteerde in juni vorig jaar bij La Albiceleste. Sindsdien behaalde hij vier caps. Vorige week woensdag speelde hij nog een uur mee in de met 4-0 gewonnen oefenwedstrijd van Argentinië tegen Haïti.

  De mededeling op Twitter:

  UPDATE (9/6):

  River Plate-middenvelder Enzo Perez vervangt de geblesseerde Lanzini in de Argentijnse selectie. Perez heeft 23 caps op zijn naam staan en scoorde daarin een keer.