• home
 • video
 • pas verschenen

  Marcelo: "Ronaldo is niet de baas bij Real Madrid"

  Marcelo.

  Marcelo won met Real voor de derde keer op een rij de Champions League.

  Als het van Marcelo afhangt, is zijn landgenoot Neymar meer dan welkom bij Real Madrid. De Braziliaanse verdediger sprak gisteren op een persconferentie over de situatie bij zijn club en stak zijn bewondering voor Neymar niet onder stoelen of banken. "Op een dag zal hij voor Real Madrid spelen."

  "Neymar kan het niveau van Ronaldo evenaren"

  De aanwezigheid van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid speelt volgens Marcelo geen enkele rol bij een eventuele transfer van Neymar. "Cristiano Ronaldo is niet de baas van Real Madrid", is Marcelo duidelijk.

   

  "Het is toch niet omdat Cristiano Ronaldo bij Real speelt, dat Neymar er niet bij kan komen? Iedereen wil dat Ronaldo blijft, maar voor spelers als Neymar staat de deur altijd wagenwijd open. Real zoekt altijd naar de beste spelers ter wereld. Op een dag zal Neymar dan ook voor Real spelen. Daar ben ik zeker van."

   

  "Ronaldo is voor mij nu nog altijd de beste speler ter wereld, maar Neymar zou zijn niveau kunnen evenaren", concludeert Marcelo, die onlangs met Real voor de derde keer op een rij de Champions League won.

  Iedereen wil dat Ronaldo bij Real blijft, maar voor spelers als Neymar staat de deur altijd wagenwijd open.

  Marcelo