• home
 • video
 • pas verschenen

  Kompany bezoekt school: "In mijn hoofd doe ik mee en winnen we Wereldbeker"

  Het bezoek van de Rode Duivel kadert in de Duivelse +schoolactie.

  Vincent Kompany gaat op bezoek in een basisschool in Brussel.

  0 / 0

  De Rode Duivels hebben vanochtend per duo of trio 10 scholen bezocht die een bezoek hadden gewonnen in het kader van de Duivelse +schoolactie. Vincent Kompany trok naar de basisschool "L'Ecole primaire de l'Allée Verte" in Brussel.  De geblesseerde verdediger was positief gestemd over zijn deelname aan de Wereldbeker.

  Kompany liet zich het enthousiasme van de in Belgische kleuren getooide kinderen welgevallen. De RTBF kreeg hem even voor de microfoon: "De kinderen hier sturen je heel veel positieve vibes opdat je het WK zou halen. Wat vind je daarvan?"

   

  "Die kan ik zeker allemaal gebruiken", lachte Kompany. "Maar maak jullie niet te veel zorgen. Ik heb de media niet zo gevolgd, dus ik weet niet of er een debat is of ik meega of niet. Ik heb een doel en een programma. En alles gaat goed. Ik ben het gewoon om na tegenslagen terug te keren. Ik maak me geen zorgen."

   

  Is hij er dan bij, wou de RTBF weten? "Ik ben niet altijd de meest realistische, maar in mijn hoofd doe ik mee en winnen we de Wereldbeker", klinkt de eeuwige positivo in Kompany luid en duidelijk door.

  Meer foto's: