• home
 • video
 • pas verschenen

  Kane ziet loon verdubbeld met nieuw contract bij Tottenham

  Kane

  Doelpuntenmachine Kane blijft nog een tijdje voor Tottenham voetballen.

  Tottenham heeft een ferme inspanning gedaan om zijn topspeler Harry Kane aan boord te houden. De spits tekende een nieuw contract tot 2024 en ziet zijn loon verdubbeld.

  Harry Kane is de laatste jaren uitgegroeid tot de superster van Tottenham Hotspur. De Engelse spits scoorde afgelopen drie seizoenen aan de lopende band en heeft voorlopig 140 doelpunten gemaakt in 213 wedstrijden voor de Engelse topclub.

   

  Daarvoor wordt de Engelsman nu dus beloond. En hoe! Volgens Engelse media zou Kane zijn loon nagenoeg kunnen verdubbelen. Hij zou naar verluidt 227.000 euro per week gaan verdienen en daarmee de beste betaalde Spurs-speler worden.