• home
 • video
 • pas verschenen

  Juventus haalt met Perin opvolger voor Buffon in huis

  Perin

  Perin telt 2 caps voor de Italiaanse nationale ploeg.

  Mattia Perin wacht de lastige taak om Gianluigi Buffon op te volgen bij Juventus. De 25-jarige keeper komt over van Genoa en tekende een contract voor vier seizoenen bij de Italiaanse landskampioen.

  Mattia Perin moet de leemte die Buffon achterlaat bij Juventus volgend seizoen opvullen. De doelman komt over van Genoa. Juventus zou zo'n 12 miljoen euro betalen voor de doelman, dat door bonussen nog maximaal kan oplopen tot 15 miljoen euro.

   

  "Ik ben zeer verheugd dat ik voor deze grote club mag spelen. Ik kom hier met enige bescheidenheid want ik weet dat ik nog veel te leren heb, maar ik zal mijn uiterste best doen om deze club zo veel mogelijk te helpen", sprak de nieuwe Juve-doelman de pers toe.

   

  Bij Juventus zal de 25-jarige Perin de concurrentie onder de lat moeten aangaan met de Pool Wojciech Szczesny.