• home
 • video
 • pas verschenen

  Colsaerts gaat weekend in Oostenrijk in op plaats 8

  Nicolas Colsaerts heeft na twee mindere weken op de European Tour de smaak weer te pakken. Op de Shot Clock Masters in Oostenrijk staat hij na twee dagen op een gedeelde achtste plaats.

  Nicolas Colsaerts leek midden mei de goeie vorm beet te hebben toen hij op de Belgian Knockout pas sneuvelde in de kwartfinales en als zevende eindigde. Maar op de prestigieuze, lucratieve toernooien in Wentworth en Brescia liep het fout.

   

  Colsaerts miste twee keer de cut. "Ik was heel ontgoocheld over die resultaten, maar toch had ik het gevoel dat ik niet ver van een goed niveau verwijderd was", zei Colsaerts. "De puzzelstukjes moeten een keer goed vallen en hopelijk lukt dat in Oostenrijk."

   

  En dat lijkt te lukken. Colsaerts miste de afgelopen dagen bijna geen green en staat na de tweede ronde op een gedeelde achtste plaats, op 4 slagen van leider Korhonen.  "Het was een redelijk goeie ronde vandaag. Ik zal twee lage scores nodig hebben in het weekend", beseft de Belg.