• home
 • video
 • pas verschenen

  Can verlaat Liverpool en lijkt op weg naar Juventus

  Can

  Can vertrekt na 4 jaar bij Liverpool.

  Het werd al een tijdje gespeculeerd, maar vandaag is officieel bekend geraakt dat Emre Can zal vertrekken bij Liverpool. De Duitse middenvelder verlengt zijn aflopende contract niet en zo staat de deur richting Juventus wagenwijd open.

  Emre Can wordt al langer aan Juventus gelinkt en een vertrek bij Liverpool na dit seizoen leek dan ook onafwendbaar. Zijn contract liep eind dit seizoen af en vandaag bevestigden 'The Reds' dat Can zijn contract niet zal verlengen. De Duitser kan zo transfervrij vertrekken.

   

  De 24- jarige middenvelder speelde sinds de zomer van 2014 voor Liverpool, dat hem overnam van Bayer Leverkusen voor 12 miljoen. Hij kwam in 167 wedstrijden uit voor de Engelsen, maar trekt nu de deur achter zich dicht.

   

  Volgens de Gazzetta dello Sport ligt er in Turijn een contract voor 4 seizoenen klaar voor de middenvelder.