• home
 • video
 • pas verschenen

  Yannick Ferrera wordt straks voorgesteld bij Waasland-Beveren

  Yannick Ferrera.

  Yannick Ferrera zat zonder werk sinds zijn ontslag bij KV Mechelen.

  Yannick Ferrera wordt de nieuwe coach van Waasland-Beveren. Dat heeft de club bevestigd. De puntjes worden op dit moment nog op de i gezet, vandaag om 11.30u wordt hij officieel voorgesteld. Ferrera tekent voor twee seizoenen. Hij zat zonder club sinds zijn ontslag bij KV Mechelen.

  Vandaag om 11.30 uur roept Waasland-Beveren de pers samen om zijn nieuwe trainer voor te stellen. Dat wordt Yannick Ferrera. Hij volgt bij de eersteklasser Sven Vermant op. Die werd in mei ontslagen na een reeks tegenvallende resultaten én een 8-0-pandoering in Play-off II.

   

  Yannick Ferrera moet de club volgend seizoen een rustig jaar bezorgen. De trainer zou zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen zetten. Hij zit al sinds oktober thuis. Toen werd hij bedankt bij KV Mechelen.

   

  Eerder had Ferrera in de Jupiler Pro League ook al Charleroi, STVV en Standard onder zijn hoede.