• home
 • video
 • pas verschenen

  Panamese selectie krijgt dieven over de vloer in Noorwegen

  Panama

  Panama speelde gisteren een oefenwedstrijd tegen Noorwegen.

  De Panamese WK-selectie heeft gisternacht het bezoek gekregen van dieven in hun hotel in Oslo, waar ze verbleven voor een oefenwedstrijd in Noorwegen. Drie kamers van spelers werden beroofd. De buit bedroeg ruim 50.000 euro.

  Panama, de eerste WK-tegenstander van de Rode Duivels, speelde gisteren zijn laatste oefenduel vooraleer ze vandaag naar Rusland reisden. Ze verloren met 1-0 van Noorwegen. 

   

  Maar ook na de wedstrijd ging het de Panamezen niet voor de wind. Ze kregen dieven over de vloer in hun hotel. Volgens de Noorse politie zouden drie kamers van Panamese spelers zijn beroofd. De dieven gingen naar verluidt met meer dan 50.000 euro aan de haal.

  Een tweet over de inbraak: