• home
 • video
 • pas verschenen

  Panama moet net voor afreis nog sleutelen aan selectie, Gent-speler mag toch mee

  Alberto Quintero.

  De ploegmaats troosten de geblesseerde Alberto Quintero.

  Panama stapt vandaag op het vliegtuig naar Rusland. De WK-tegenstander van de Rode Duivels kwam gisteren niet ongeschonden uit zijn oefenpot tegen Noorwegen. Alberto Quintero haakt af met een breukje in zijn voet, Gent-speler Ricardo Avila mag alsnog naar het WK.

  Noorwegen was gisteren de sparringspartner van Panama, maar de eerste WK-opponent van de Belgen deed niet meteen vertrouwen op. In Oslo werd het 1-0.

   

  Voor bondscoach Hernan Gomez werd het uiteindelijk helemaal een zure avond. Bij Alberto Quintero, ingevallen bij de pauze, werd na de wedstrijd een breukje in zijn rechtervoet vastgesteld. Quintero stapt vandaag niet op het vliegtuig naar Rusland, zijn stek in de WK-kern wordt ingenomen door Ricardo Avila.

   

  De 21-jarige defensieve middenvelder werd vorig jaar aangetrokken door AA Gent, maar mocht de voorbije maanden rijpen bij de Gentse beloften.

  Tweets over de blessure in het kamp van Panama: