• home
 • video
 • pas verschenen

  Juventus betaalt 40 miljoen om Douglas Costa definitief te strikken

  Douglas Costa in actie.

  Douglas Costa speelde afgelopen seizoen al op huurbasis bij Juventus.

  Douglas Costa speelt ook de komende seizoenen bij Juventus. Hij maakte afgelopen seizoen op huurbasis indruk op de Italiaanse landskampioen. Juventus neemt de spits daarom definitief over van Bayern München.

  Bayern München plukte Douglas Costa drie haar geleden weg bij Sjachtjor Donjetsk. De Duitsers betaalden toen 30 miljoen voor de aanvaller, maar na een sterk eerste seizoen kwam hij niet meer veel aan spelen toe.

   

  Afgelopen seizoen vertrok hij daarom op uitleenbasis naar Juventus. In 47 matchen maakte hij zes doelpunten en gaf hij 14 assists. Genoeg voor de landskampioen om de geldbuidel open te trekken en zijn optie te lichten. Juventus betaalt 40 miljoen aan Bayern München, verdeeld over 2 jaar.

   

  De 27-jarige spits tekent in Italië voor vier seizoenen.