Ga naar de inhoud

meest recent

      Club Brugge haalt assistkoning uit Nederlandse tweede klasse

       do 7 juni 2018 19:44
      Arnaut Groeneveld.
      Groeneveld was vorig seizoen goed voor 17 assists.

      Landskampioen Club Brugge heeft zijn tweede zomeraanwinst voorgesteld. De Nederlander Arnaut Groeneveld komt over van NEC. Hij tekent voor vier seizoenen.

      Groeneveld is de tweede zomeraankoop van de Belgische landskampioen na Mats Rits. De 21-jarige Nederlandse flankspeler komt over van NEC. Daar maakte hij twee jaar geleden zijn debuut als profvoetballer. Tot nu toe speelde hij er 46 officiële duels. 

       

      Het voorbije seizoen tekende hij voor 13 goals en 17 assists in 30 duels. Daarmee kroonde hij zich tot de assistkoning in de Nederlandse tweede klasse. 

       

      "Ik ben heel blij dat ik hier kan tekenen", vertelde hij in zijn eerste interview als Club-speler. "Ik had nog andere aanbiedingen, maar ik heb bewust voor Club Brugge gekozen. De geschiedenis en de resultaten van afgelopen seizoen zijn heel mooi. Maar ik ben ook naar enkele wedstrijden komen kijken en ik was echt onder de indruk van de fans. Die zijn uniek."

      Ik ben een paar keer naar Club Brugge komen kijken en was onder de indruk van de fans. Die zijn uniek.

      Arnaut Groeneveld
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.