• home
 • video
 • pas verschenen

  Al ruim 2,5 miljoen keer bekeken: honkbal belandt in bekertje bier

  Bal in bekertje bier: plezier en vertier!

  In enkele seconden kun je wereldberoemd worden. Vraag het maar aan Gabby DiMarco, de vrouw die tijdens een honkbalwedstrijd tussen de Atlanta Braves en de San Diego Padres de bal in haar bekertje bier opving.

  Dat een bal tijdens een honkbalwedstrijd in de tribunes vliegt is uiteraard geen nieuws. Wel opmerkelijk is dat Gabby DiMarco schijnbaar geen enkele moeite deed om de bal te vangen, maar dat hij haarfijn in haar bekertje bier belandde.

   

  De vrouw ging meteen overeind staan en toonde het bekertje trots en breed lachend aan de andere mensen in het stadion. Ze werd getrakteerd op een applaus, waarna ze het biertje, met de bal erin, ad fundum leegdronk. 

  Bekijk de opmerkelijke vangst van Gabby: