• home
 • video
 • pas verschenen

  Red Flame Jaques wordt ploegmaat van Philtjens bij Fiorentina

  Heleen Jaques bij de Red Flames.

  Jaques gaat bij Fiorentina voetballen.

  Heleen Jaques verlaat Anderlecht en kiest voor een nieuwe uitdaging bij Fiorentina in Italië. Ze loopt daar een andere Red Flame tegen het lijf, Davina Philtjens.

  Tijdens het komende WK voetbal zal Heleen Jaques regelmatig te zien zijn in onze studio als analist. Daarna trekt ze naar Italië. De verdedigster van de Red Flames speelt volgend seizoen immers bij Fiorentina. 

   

  De 30-jarige Jaques speelde in ons land bij Anderlecht. Met die club werd ze afgelopen seizoen nog landskampioen. Bij Fiorentina speelt volgend seizoen nog een landgenote. Ook Davina Philjtens maakt deze zomer de overstap naar Italië. Zij komt over van Ajax.