• home
 • video
 • pas verschenen

  Djokovic: "Ik weet niet of ik zal deelnemen aan het grasseizoen"

  Novak Djokovic.

  Djokovic verloor gisteren in de kwartfinales op Roland Garros.

  Novak Djokovic (ATP-22) werd gisteren door Marco Cecchinato uitgeschakeld in de kwartfinales van Roland Garros, tot grote frustratie van de ex-nummer 1 van de wereld. Op de persconferentie na de wedstrijd twijfelde hij over zijn deelname aan het grasseizoen.

  Djokovic verloor gisteren in vier sets van de Italiaan Cecchinato. Na zijn nederlaag verscheen de Serviër terneergeslagen op de persconferentie en gaf hij korte antwoorden op de vragen van de journalisten.

   

  "Ik weet niet of ik op gras zal spelen", was zowat de enige volwaardige zin die hij over zijn lippen kreeg. 

   

  De Roland Garros-winnaar van twee jaar geleden komt net terug na een lange blessure en sukkelt met zijn vorm. Heeft hij nog ergens last van? "Ja, een paar kleine dingen. Maar niets belangrijks. Ik wil er niet over praten", was hij ook nu weer kort van stof.

   

  Hij had wel iets meer woorden over om Cecchinato te feliciteren. "Hij speelde fantastisch. Het is helemaal zijn verdienste.  Hij presteerde heel erg sterk."

  Djokovic op de persconferentie: