• home
 • video
 • pas verschenen

  Cazorla mag zijn fitheid bewijzen bij oude liefde Villarreal

  Santi Cazorla verlaat Arsenal.

  Santi Cazorla krijgt een testperiode bij Villarreal.

  Santi Cazorla (33) is in zijn zoektocht naar een nieuwe club op bekend terrein terechtgekomen. De Spanjaard zal de voorbereiding bij zijn ex-club Villarreal afwerken.

  Santi Cazorla droeg tussen 2012 en 2018 het shirt van Arsenal, maar de Londense club is niet van plan om het contract van de aanvallende middenvelder te verlengen. Cazorla sukkelt met een chronisch probleem aan zijn achillespees en kwam sinds oktober 2016 niet meer in actie.

   

  Cazorla, die al meer dan 10 keer onder het mes ging aan zijn achillespees, krijgt bij zijn ex-club Villarreal de kans om zich tijdens de voorbereiding in de kijker te spelen.  De Spanjaard debuteerde in 2003 bij de Spaanse subtopper en speelde 241 wedstrijden in het shirt van Villarreal.

   

  "Ik keer terug naar een club waar ik me altijd geliefd gevoeld heb. Bedankt voor zoveel liefde", reageert Cazorla, die weliswaar nog geen zekerheid heeft over een contract.