• home
 • video
 • pas verschenen

  Rosmalen komt dan toch te vroeg voor Murray

  Raakt Andy Murray wel tijdig fit voor Wimbledon?

  Andy Murray zal toch niet kunnen deelnemen aan het ATP-toernooi van Rosmalen. De Schot is nog niet genoeg hersteld van een heupblessure.

  Andy Murray kwam niet meer in actie sinds Wimbledon 2017. Sindsdien is hij op de sukkel met een heupblessure, in januari ging hij onder het mes.  Murray had gehoopt in Rosmalen zijn rentree te kunnen maken, maar die moet hij dus nog even uitstellen.

   

    "Ik vind het heel jammer dat ik niet kan spelen in Rosmalen. Ik keek ernaar uit om voor de eerste keer hier te spelen, maar ik ben er nog niet klaar voor. Mijn doel is nog steeds om binnen een paar weken weer te kunnen spelen, maar ik wil 100% fit zijn op het moment dat ik terugkeer", laat Murray weten op de toernooiwebsite.

   

  De 31-jarige Murray won in zijn carrière 2 keer Wimbledon en 1 keer de US Open. Hij hoopt deel te nemen aan de komende editie van Wimbledon, die begin juli van start gaat. Het ATP-toernooi van Queen's, dat op 18 juni begint, moet nu zijn voorbereiding vormen op het 3e grandslamtoernooi van het seizoen.